Всё о Sims2!!!

Объявление

Все на старый форум!!! Мы сново работаем!!!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » Всё о Sims2!!! » Самые интересные новости. » Онлайн курси програмування


Онлайн курси програмування

Сообщений 1 страница 6 из 6

1

Підкажіть, де можна пройти курси програмування?

0

2

І мене приваблюють курси програмування. Нещодавно проходила курси  в онлайн-академії ефективного навчання програмування - https://onlineitea.com.ua/ дуже задоволена результатом. Купувала у них повний комплексний курс та отримала знижку. Зараз без проблем готова до виконання більш складних робочих завдань і впевненіше почуваюся. Мене без проблем взяли працювати у велику IT-компанію.

0

3

А для школьников такие курсы есть?

0

4

Сестре покупала онлайн курсы программирования в Украине https://excklusiveit.com/ она давно хотела попасть именно в эту школу, но постоянно был завал в учебе. Ей нравится изучать программирование, она быстро схватывает информацию поэтому с уроками проблем не было. Занятия интересные, преподаватель постоянно придумывал что-то новое. Маме больше понравилось то, что можно самостоятельно назначать время урока.

0

5

Слід зробити детальний аналіз базової зарплати та додаткових переваг, які можуть бути пропоновані. Незалежно від того, чи варто змінити роботу, вам варто проявити стратегію і уважно розглянути всі плюси і мінуси.

0

6

Недавно натрапив в інтернеті на цікаву назву Галактика. Як виявилося це українська компанія, яка створила власний продукт в сфері комунікацій і активно розвивається. Отримати там роботу — це великий успіх, але є цікаві галактика вакансії , тому цікавить почути досвід людей, які там працюють або надсилали туди своє резюме. Щоб пройти кастинг створено три етапи співбесіди. Це трохи насторожує, оскільки вимоги мабуть дуже високі.

0


Вы здесь » Всё о Sims2!!! » Самые интересные новости. » Онлайн курси програмування